Op de Morskring

19-01-2022
Wat waren we blij om de leerlingen weer te mogen verwelkomen op school na de lange kerstvakantie voor de kinderen.

In de groepen wordt er alweer hard gewerkt, liefst natuurlijk in de klas, maar soms door corona ook wel online. Maar de kinderen, hun ouders en leerkrachten pakken het hartstikke goed op! Petje af!

Omdat wij ouders al een hele poos niet in de school mogen ontvangen, is het voor ouders die nu voor de keuze staan om een school te kiezen voor hun kinderen, best lastig. Een school kies je toch ook deels op gevoel, omdat je binnen gekeken hebt en de sfeer geproefd hebt.
Om deze ouders binnen de huidige mogelijkheden tegemoet te komen, laten wij de informatie-ochtend digitaal doorgaan.
Er wordt een presentatie gegeven over hoe wij werken op de Morskring en wat u van ons kunt verwachten als u kiest voor de Morskring.
Aan het einde van de presentatie gaan wij live door de school (zoals we ook "in het echt" zouden doen) om u de verschillende klassen aan het werk te laten zien. Door veel ouders wordt dit erg op prijs gesteld, je ziet immers de school in bedrijf!

Mocht u interesse hebben in onze school, twijfel niet en geef u op voor een informatie-ochtend. U ontvangt een week voor aanvang een link voor de online bijeenkomst. Controleer ook uw spamfolder, soms verdwijnt onze mail daar wel eens.
Klik hier als u zich op wilt geven.

En meer informatie over het aanmelden van nieuwe leerlingen vindt u hier.

Tot ziens, we kijken er naar uit!