Hoe schrijf ik mijn kind in voor de Morskring?

14-09-2023
Wat leuk dat u een kijkje neemt op onze website. Wellicht bent u op zoek naar een leuke school in de Mors?
U bent hierbij aan het juiste adres!
Op onze website laten we u kennismaken met onze school. Mocht u meer willen weten, dan raden we u aan om de schoolgids via de website te downloaden en te bekijken.

Als u nieuwsgierig bent geworden en misschien wel een plekje zou willen voor uw zoon/dochter, dan kunt u zich via de website opgeven voor een informatie-ochtend. Wij krijgen wel eens de vraag of we ook individuele rondleidingen aanbieden, maar door de grote interesse in onze school, is dit niet meer mogelijk.

Ook komen er regelmatig vragen over het aanmelden van nieuwe leerlingen. Hier zijn we natuurlijk heel blij mee, maar hoe ons aanmeldingsproces werkt, staat ook op deze site uitgebreid omschreven. En een tip, bij een informatie-ochtend krijgt u een voor-aanmeldingsformulier.  Deze versturen we niet op aanvraag via de mail. We vinden het fijn eerst met u kennis te maken en u uitgebreid te informeren hoe wij werken op onze school. Zodat u een goede keuze maakt voor uw kind(eren).

Hierbij willen we u er tevens op attenderen om voor de derde verjaardag van uw zoon/dochter een kijkje te komen nemen op onze school.
Na de derde verjaardag én zeker als uw kind al 4 jaar is, kan het zijn dat we geen plekken meer hebben in onze groepen. 
Voor kinderen die al 4 of 5 jaar zijn, hebben wij dit schooljaar geen plek meer helaas. 

Verhuist u naar Leiden of de Mors en bent u op zoek naar een plek voor uw oudere kind(eren), neemt u in dat geval telefonisch contact met de directie of IB op. 

Voor alle ouders van jongere kinderen, kom vooral naar een informatie-ochtend!

Hopelijk tot ziens!